Αποποίηση ευθυνών σχετικά με οικονομικά αποτελέσματα.
(Εισοδήματα – Affiliate Προμήθειες)

 

Γεια

Πιστεύω πως ήδη έχεις καταλάβει ότι, οτιδήποτε παρουσιάζω, προσφέρω ή προωθώ σε αυτό το site, με στόχο το κέρδος, το κάνω με γνώμονα την διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

 

Από το 2008 στο χώρο της δικτύωσης και του Digital Marketing,

 

έχω γνωρίσει όλων των ειδών τους ανθρώπους, με όλων των ειδών τις προκαταλήψεις και για αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση απέναντί σου,
να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, ώστε να μην υπάρξουν μεταξύ μας παρεξηγήσεις.

 

Έτοιμοι; Πάμε!

 

Αν και δεν συνηθίζω πλέον να καυχιέμαι για τα εισοδήματά μου, μιας και είναι φυσικό επόμενο των κόπων και της δουλειάς μου, ενδέχεται για λόγους κοινωνικής απόδειξης και marketing, να το κάνω.

 

Αυτό όμως δεν σημαίνει για κανένα λόγο ότι το DMACourses.com είναι ή προωθεί κάποιο μοντέλο του τύπου “Γίνε Πλούσιος Γρήγορα” ή “Γίνε Πλούσιος Χωρίς να Κάνεις Τίποτα”.

 

Απεναντίας, όπως σε κάθε επάγγελμα έτσι κι εδώ, χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιμόρφωση και συνεπής δράση για το χτίσιμο μιας κερδοφόρας online επιχείρησης.

 

Φυσικά υπάρχουν και κάποια προσωπικά γνωρίσματα που σχετίζονται με το ταλέντο, τις επικοινωνιακές δυνατότητες, τους πόρους και τον τρόπο και το επίπεδο αντίληψης του καθενός ξεχωριστά, στο να ακολουθεί και να υλοποιεί συγκεκριμένες στρατηγικές και τεχνικές.

 

Επίσης, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα άρθρα, τα βίντεο, οι στρατηγικές, τα προϊόντα και τα εργαλεία, που παρέχονται, πωλούνται ή συστήνονται, μέσα από το DMACourses.com, ταιριάζουν σε κάθε βιομηχανία και σε κάθε προϊόν ή υπηρεσία, που μπορεί να θέλεις να τα εφαρμόσεις.

 

Το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα σου αποφέρουν τα ίδια αποτελέσματα με τα δικά μου, ή με αυτά του εκάστοτε εκπαιδευτή-εξωτερικού συνεργάτη του DMASpot.com.

 

Οποιαδήποτε αποτελέσματα, μπορεί να παρουσιαστούν σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιαδήποτε τοποθεσία, μέσα στο DMASpot.com, με βάση κάποιο εκπαιδευτικό προϊόν, άρθρο κλπ, αφορούν προσωπικά αποτελέσματα δικά μου, των εκπαιδευτών ή μαθητών και που επιτεύχθηκαν, με προσωπική προσπάθεια, σκληρή δουλειά και 

όλα όσα προανέφερα σχετικά με τα προσωπικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του καθενός, σε συνδυασμό με την προσωπική ικανότητα του καθενός και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι ανάλογο και στη δική περίπτωση, εφαρμόζωντάς το σε κάποιο προϊόν η υπηρεσία.

 

Οπότε κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι:

 

Οποιασδήποτε μορφής υλικό προσφέρεται μέσω του DMASpot.com, δεν υποδηλώνει, δεν υπονοεί και δεν πρέπει να ερμηνευτεί για κανένα λόγο, ως κάποιο σχήμα γρήγορου πλουτισμού.

 

Το να ξεκινήσεις μία online επιχείρηση, σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται αρκετή και σκληρή δουλειά, είτε έχει στόχο το παθητικό, είτε το ενεργητικό εισόδημα.

 

Η επιτυχία του καθενός εξαρτάται, από την προσωπική ικανότητα, τη γνώση και την αντίληψη του Digital Marketing και όχι μόνο, το είδος και τον κλάδο της επιχείρησης, την οικονομική κατάσταση, τη φήμη στο χώρο της online αγοράς, και φυσικά από χρόνο και τους πόρους που θα επενδύσει για να πετύχει, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το αν ακολουθεί πιστά, όλα όσα παρουσιάζονται μέσα στο DMASpot.com.

 

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, δεν μπορώ να εγγυηθώ το μέγεθος της επιτυχίας και των κερδών σου.