Κάνε Αίτηση για να γίνεις Εκπαιδευτής

Όλοι μας γνωρίζουμε καλά κάτι , που κάποιος θα ήθελε να μάθει!

Οτιδήποτε γνωρίζεις καλά γύρω από το Digital Marketing και το χώρο των Πωλήσεων και που φυσικά σου έχει δώσει αποδεδειγμένα αποτελέσματα, μπορεί να μετατραπεί σε μια εξαιρετική πηγή παθητικού εισοδήματος για εσένα.


Οτιδήποτε γνωρίζεις μέσα από την πείρα που απόκτησες στον επαγγελματικό σου τομέα, μπορεί να βοηθήσει άλλους, που ίσως τώρα ξεκινούν, να αποφύγουν τα λάθη σου και να πετύχουν τους στόχους τους.


Είτε το περιεχόμενό σου είναι σε μορφή βίντεο, είτε σε μορφή ebook ή σε mp3, μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών, για κάθε ενδιαφερόμενο.


Αυτό τo επάγγελμα ή το hobby που αγαπάς, μέσα από το DMACourses, μπορεί να μετατραπεί, σε μια επικερδή επιχείρηση για εσένα και σε μια πηγή μόρφωσης, για αυτούς που αναζητούν γνώσεις σαν και τις δικές σου.

Teacher helps students

Πώς να γίνεις Εκπαιδευτής

Διάβασε προσεκτικά τις πληροφορίες στον πίνακα κάτω δεξιά πριν συμπληρώσεις την αίτηση.

Please login to send your request!
Να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Να σου αρέσει να βοηθάς ανθρώπους, να λύνουν τα προβλήματά τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Να γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου.

Να έχεις δημιουργήσει "χειροπιαστά" αποτελέσματα.

Να νοιάζεσαι για τους μαθητευόμενους και να είσαι πρόθυμός-η να εξυπηρετήσεις.

Το περιεχόμενο των εκπαιδεύσεών σου να είναι υψηλής χρηστικής αξίας για τους μαθητευόμενους.
Αφού συμπληρώσεις τη φόρμα "Αίτηση" στα αριστερά, θα λάβεις στο email σου μία απάντηση από εμάς, είτε θετική, είτε αρνητική.

Στο μεταξύ, είναι πολύ σημαντικό να διαβάσεις τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

Για λόγους διαφάνειας και τήρησης της ισχύουσας νομοθεσίας, ο εκπαιδευτής που δικαιούται προμήθειες, μπορείς να τις συλλέξει από το DMACourses.com, ΜΟΝΟ αφού κόψει το ανάλογο παραστατικό είσπραξης

Πριν ξεκινήσεις να ανεβάζεις το υλικό σου στο DMACourses.com, χρειάζεται να σε γνωρίσουμε μέσω Video Call.

Μετά για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, μπορείς να στείλεις email στο: info@dmacourses.com
Ως εκπαιδευτής, έχεις το δικαίωμα να ορίζεις την τελική τιμή λιανικής των προϊόντων σου και αποδέχεσαι ότι δικαιούσαι για κάθε πώληση προμήθεια ύψους 50%.

Τα κέρδη που πιθανόν να προκύψουν, από την πώληση του ή των εκπαιδευτικών σου προγραμμάτων, εξαρτώνται από την ποιότητα του περιεχομένου και από τη ζήτηση.

Επίσης το DMACourses, δίνει τη δυνατότητα, τόσο σε απλούς χρήστες (μαθητές), όσο και σε εκπαιδευτές, να κερδίζουν επιπλέον προμήθειες, ως Affiliates, προωθώντας εκπαιδεύσεις τρίτων, στους κύκλους επιρροής των.

Με αυτό τον τρόπο, το DMACourses, θέλει να δώσει κίνητρα και πόρους, στους εκπαιδευτές για να δημιουργούν ολοένα και πιο ποιοτικό περιεχόμενο για τους χρήστες, βελτιώνοντας έτσι, την οικονομική τους κατάσταση.

Και τους χρήστες (μαθητές), να κερδίζουν ένα επιπλέον εισόδημα, συστήνοντας σε άλλους χρήστες τις εκπαιδεύσεις μας και ταυτόχρονα να έχουν τη δυνατότητα, να αγοράζουν επιπλέον εκπαιδευτικά προγράμματα που τους ενδιαφέρουν και κυρίως να έχουν την οικονομική δυνατότητα, για να κάνουν πράξη τη θεωρία, αγοράζοντας τα τυχόν αναγκαία εργαλεία.

Έτσι δημιουργείται μια κατάσταση WIN-WIN (κερδίζεις-κερδίζω).

Leave A Reply