Ενημέρωση και αποποίηση ευθυνών ή αλλιώς Affiliate Disclaimer, σχετικά με κέρδη από Affiliate Προμήθειες.


Θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σου, επειδή πιστεύω ότι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια, είναι τα βασικά υλικά για να χτιστούν σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.


Αναφέρομαι σε αυτά, επειδή μέσα σε αυτό το site, πέρα από τα δικά μου προϊόντα, παραθέτω links και προϊόντα τρίτων, που από κάποια από αυτά κερδίζω κάποια μικρή προμήθεια, από τις αγορές που κάνεις.


Φυσικά το κόστος για εσένα παραμένει το ίδιο, ή σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και μικρότερο, εάν έχω καταφέρει κάποια ειδική συμφωνία για τους συνδρομητές της λίστας μου με την εκάστοτε εταιρία ή ιδιώτη, που προσφέρει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία.

 

Affiliate Προμήθειες Μελών

 

Τα μέλη (μαθητευόμενοι και εκπαιδευτές), προωθώντας εκπαιδευτικά προϊόντα που φιλοξενούνται στο DMACourses.com, μέσω του προσωπικού τους Affiliate URL, μπορούν να κερδίζουν προμήθειες έως και 30%, για κάθε ολοκληρωμένη αγορά, αποκλειστικά και μόνο από τις προσωπικές τους συστάσεις.

Σε καμία περίπτωση η σχέση μεταξύ του DMACourses ή του DMASpot και των affiliates, δεν είναι υπό οποιαδήποτε έννοια υπαλληλική ή συμμετοχική.


Ο υπολογισμός και η διάθεση των προμηθειών, γίνεται αυτόματα από τα λογιστικά συστήματα του DMACourses.com


Το κάθε μέλος Affiliate, οφείλει να συμμορφώνεται στο ακέραιο με τους κανονισμούς του DMACourses, όπως αυτοί αναφέρονται στους Όρους Ορθής Λειτουργίας “Terms of Use”.