Καλώς ήρθες στην Affiliate Area!

 

Ή αλλιώς στο ηλεκτρονικό σου γραφείο, από όπου μπορείς να δημιουργείς affiliate links, δηλαδή μοναδικούς συνδέσμους, για να μπορείς να κερδίζεις 20% προμήθειες (επί της εκάστοτε λιανικής τιμής πώλησης), προωθώντας οποιοδήποτε εκπαιδευτικό προϊόν επιθυμείς μέσα από το DMACourses.com.

 

Επίσης μέσα από την Affiliate Area, έχεις πρόσβαση σε βασικούς δείκτες απόδοσης (KPIs), που θα σε βοηθήσουν, να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο, τις επισκέψεις και τη συνολική δραστηριότητα των πελατών που συστήνεις, τις προμήθειές σου κλπ.

 

Προωθώντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα του DMACourses.com, μπορείς να δημιουργήσεις μια ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα ή ακόμα και μία αξιόλογη πηγή εισοδήματος 100% μέσα από το Internet.

 

Η DMACourses παρακολουθεί διαρκώς την πορεία και την απόδοση των affiliates και κατά τη διακριτικής της ευχέρεια μπορεί είτε να επιβραβεύσει τους πιο παραγωγικούς Affiliates, με επιπλέον χρηματικά bonuses απόδοσης, αύξηση του ποσοστού κέρδους ή με Lifetime Commissions διάρκειας από 6 έως 24 μήνες.

 

Αντιθέτως, δεν υπάρχει καμία ανοχή για τις συνδρομές των Affiliates που παραβιάζουν τους Όρους και τις Προϋποθέσεις ή που χρησιμοποιούν ανήθικες ή παράνομες μεθόδους προώθησης (SPAM κλπ) και τερματίζονται, με ή χωρίς προειδοποίηση.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση προμηθειών είναι η έκδοση νόμιμου παραστατικού είσπραξης από τον Affiliate προς την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ιστοτόπου DMACourses.com, την DMS Hellas Ltd, μαζί με κάθε αίτημα πληρωμής. 

 

Κατά την εγγραφή σου, έλαβες ένα email καλωσορίσματος από το affiliates@dmacourses.com, το οποίο και προτείνω να να διαβάσεις προσεκτικά, τους πιο σημαντικούς όρους και τις προϋποθέσεις που χρειάζεται να τηρείς, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα και τα κέρδη σου, να σου αποδίδονται κανονικά και με συνέπεια.

 


Δες το παρακάτω σύντομο βίντεο, όπου δείχνω πώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείς να δημιουργείς τα δικά σου Affiliate Urls.

 

 


This is the affiliates section of this store. If you are an existing affiliate, please log in to access your control panel.

If you are not an affiliate but wish to become one, you will need to apply.

To apply, you must be a registered user on this blog.

If you have an existing account on this blog, please log in.

If not, please register.